Thursday, 15 October 2009

Maandag 12 oktober 2009
Santa Monica - Abbott Kinney - Modefotografie

Ons appartement in Santa Monica (home exchange!) heeft een ijskast waar wij als familie van drie inpassen, voor elke denkbare handeling in de keuken een apparaat, een vijgen- en sinaasappelboom, drie supersize LCD tv-schermen met 900 zenders.

Ook zijn we maar 9 blocks verwijderd van de zee en maar 6 van de Applestore waar je zonder blikken of blozen rustig een hele ochtend kan emailen en je foto’s kan downloaden zonder dat ook maar iemand komt vragen wat je aan het doen bent. Het schijnt dat er onlangs zelf een hele roman geschreven is in deze Applestore. Een hele geruststelling omdat dat het enige is wat we niet in huis hebben, een computer.

Ook vond ik al mijn favoriete winkelstraat, Abbott Kinney, waar je naar een ecologische kapsalon kan gaan en veganistische varianten op Starbucks vindt.

Maar het hoogtepunt is de Japanse crew die een modeserie schiet met een prachtig model die zo gecharmeerd is van onze zoon Leonard dat hij een figuranten rol krijgt toebedeeld voor de speelgoed winkel.

4 comments: